Mijn verhaal

“van Advocaat naar Sjamaan”

In april 2018 ben ik ontwaakt, na de ontmoeting met mijn tweelingziel in januari 2018 op het prachtige Canarische eiland “Fuerteventura”.

Wat een rollercoaster stond me te wachten daarna terug in Amsterdam.

Bekend is dat tweelingzielen bij elkaar de Kundalini-energie opwekken en daarmee de herinneringen van “thuis” terugkeren, van het spirituele wezen dat we zijn en onze reden van incarnatie.

Op dat moment had ik alleen geen flauw idee wat een tweelingziel was en dat híj mijn tweelingziel was. Ik liet me meegaan op de flow van wat er allemaal ontstond in mijn leven en dat begon met een artikel over het Sjamanisme en de overleden vader van een vakantievriendin die ik ineens kon horen.

Niet wetende dat dit nog maar het begin was van mijn missie als Psychopomp / Death Walker, wat onderdeel is van “het pad van de Sjamaan”.

Geheel overeenkomstig het medicijnwiel, ontwaakte ik in “de ontwakingstijd”, bij de Native Amerikanen ook wel “het Valk-seizoen” genoemd. Hét moment in de natuur, waarop de tweelingzielen ontwaken in de verbinding met hun Hogere Zelf. Ik leerde toen wat een tweelingziel was en ging er direct naar op zoek: “was die het?”, “of die?”, “ga ik hem nog ontmoeten?”. Ik zat vol met vragen!

Het jaar 2018 was “licht gezegd” nogal onstuimig voor me. Ik stopte mijn werk als tourguide in Amsterdam en Mindfulness trainer (ik was begin 2015 al gestopt met mijn werk als advocaat, vanwege een burn-out eind 2014) en gaf me volledig over aan het pad van mijn tweelingziel.

Na een zoektocht naar mijn tweelingziel, gaf ik het in de herfst van 2018 op. Ik liet eindelijk mijn zoektocht los en zei daarmee: “het is wel goed zo, ik merk het wel!”. De herfst op het medicijnwiel is namelijk dé periode van overgave. Het is de periode van hartopening en daarmee onze Sjamanistische dood: ook wel het loslaten van de controle over ons leven en het dieper zakken in vertrouwen op onze Hogere Zelf, dat alles gebeurt met een reden en OP HET JUISTE MOMENT!

In december 2018 vernam ik van mijn gidsen wie mijn tweelingziel was. Verrek! Ik had deze man al ontmoet! En het was echt totáál niet mijn type! Wie herkent dit?

Hij is Frans en nogal kalig en ik had in mijn wensboekje opgeschreven: “lang haar, spanjaard, latino-achtig”. Zo zie je maar, dat Spirit ons brengt wat we nodig hebben en niet wat wij zelf dénken nodig te hebben.

Na dit moment van realisatie, begon de rollercoaster als tweelingziel. Aantrekken en afstoten, je kent het vast wel ;-)

Af en aan contact en mijn tweelingziel had eigenlijk vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, telkens een nieuwe vriendin.

Geheel om mijn eigen wonden en patronen te kunnen aankijken en leren helen. Ik moest door mijn schaduwstukken heen. Want de tweelingzielenreis richt zich op het terugvinden van de verbinding met onszelf, onze wáre hogere zelf. Dat vinden we niet buiten onszelf, niet bij een ander, maar door naar binnen te keren.

“Waarom was ik zo naarstig “op zoek” naar zijn bevestiging en goedkeuring?”, “Waarom voelde ik me telkens door hem afgewezen en niet goed genoeg?”.

Januari 2018 begon dan ook het versterken van mijn Divine Feminine-energie. Mijn liefde voor mezelf. Mijn zelfzorg. Het luisteren naar wat ík nodig heb en niet naar de gevoelens van een ander, die ik als Heyoka (hoogsensitieve) Sjamaan sterk oppik.

Ik leerde voor het eerst om mijn waarheid uit te spreken. Mijn stem mocht er weer zijn en ik begon meer en meer te luisteren naar mijn intuïtie en gevoel.

Zó begint de tweelingzielenontwaking. We hervinden de stem van onze Divine Feminine: ons gevoel. We activeren de Condor weer in ons: het pad van ons hart, waardoor we onze gewonde Divine Masculine-energie (de Adelaar) helen en activeren, om stappen te gaan nemen op het pad van onze tweelingziel.

Stappen die voedend zijn. Die een leven creëren hoe wij dat voelen en willen. Wij zelf! En niet de maatschappij.

Herken jij jouw ware stem? Volg jij jouw tweelingzielenpad? Onderneem je actie daarop?

Vliegen de Condor (jouw gevoel) en de Adelaar (jouw verstand) samen? Werken jouw hart en je hoofd samen? Creëer jij je leven vanuit je hart en neem je verstandige "aardse" stappen?

Dit allemaal had niet mogelijk voor mij geweest zonder begrip van hoe het medicijnwiel werkt. Zonder sjamanistisch ademwerk, had ik nooit door mijn schaduw heen kunnen gaan.

Het medicijnwiel-jaarprogramma zit daarom voor jou boordevol met sjamanistische reizen en sjamanistische rituelen, om jou te helpen ook door jouw schaduw heen te gaan. Om jou te helpen NAAR BINNEN te keren om dáár jouw ware stem terug te vinden.

We schonen daarvoor jouw baarmoedergebied op met de 13e Rite van de Munay-Ki, een belangrijke INCA baarmoeder-inwijding, die jou helpt om van jouw baarmoeder weer een plek van nieuwe geboorte te maken. Een plek van vreugde en blijheid en positiviteit. Om jou kennis te laten maken met deze belangrijke inwijding die je iedere nieuwe maan in het medicijnwiel-jaarprogramma zal ontvangen gedurende 13 nieuwe manen (een medicijnwiel), stelde ik voor jou de 13e rite van de maand juni van het programma beschikbaar.

Deze 13e rite onderga je hier.

Onze baarmoeder is geen plek voor het dragen van zwaarte (hucha) en toch doen we dit nog veel, omdat we ons verantwoordelijk blijven voelen voor de pijn van onze voorouders en familieleden. We hebben familiekarma meegenomen vanuit vorige levens en onze jeugd en blijven dit herhalen, totdat WIJ een verandering aanbrengen in ons leven.

Sjamanistisch ademwerk is onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma. Mocht je geen budget hebben, of geen animo om mee te doen met het jaarprogramma, dan kun je het “sjamanistisch ademwerk-starterspakket”, ook los bestellen in de webshop. Dat kan hier.

In het medicijnwiel-jaarprogramma neem ik met jou mijn gehele tijdlijn aan de hand van het medicijnwiel door. Alsook doorlopen we gezamenlijk met de groep jóuw tijdlijn aan de hand van het medicijnwiel, zodat je leert om jouw tweelingzielenreis in lijn – in harmonie – te brengen met jouw ware natuurlijke cyclus, verbonden aan jouw baarmoedergebied en het medicijnwiel, waardoor je in harmonie kunt raken met je tweelingziel.

En ook jíj de stappen gaat nemen op het pad van jouw tweelingziel, waardoor je jouw Divine Masculine in beweging zult brengen!

Door het beoefenen van sjamanistisch ademwerk, doorbrak ik mijn familiekarma, wat zich spiegelde naar mijn tweelingziel in onze buitenwereld. Hij stopte met zijn aandacht naar buiten te richten op allerlei vrouwen en relaties en projecten en begon zich – net zoals ik met ademwerk – naar binnen te keren.

Hij begon zijn Divine Feminine te zien en naar zijn ware stem te luisteren, wat na mijn eerste ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma (2021-2022) resulteerde in dat hij is begonnen met het organiseren van zijn sjamanistische mannencirkels! Ik heb hem zelfs een “maanmat” daarvoor zien maken, geweldig!

Na een lange periode van losse projecten, die ontstonden vanuit zijn denken, vanuit de Adelaar, zonder zijn gevoel, zijn passie te volgen (de Condor), bracht mijn reis op het medicijnwiel ook hem meer thuis bij zichzelf.

We hebben nooit een romantische relatie gehad en weinig contact in onze buitenwereld. Juist toen ik contact met hem had, frustreerde de hele boel. Vanaf het moment dat ik mijn Lemurische krachten begon te (h)erkennen en te gebruiken, veranderde mijn hele leven. En zonder dat hij zich bewust is van mijn “inmenging”, ook dat van hem.

Iedere Leeuwenpoort (8-8 om 20:00 uur) vindt daarvoor de belangrijke INCA-inwijding, “de Mosoq Karpay” plaats, die jouw Lemurische krachten als tweelingziel en heler activeert, om de stem van je hart te gaan volgen. We activeren daarvoor jouw innerlijk leiderschap, jouw Divine Masculine, zodat jij vooruit kunt gaan bewegen.

“When U move, I move”.

Voor de Mosoq Karpay vindt ieder jaar een voorbereiding plaats van jouw energieveld, per e-mail. Via de maanbrief, word je door mij op de hoogte gehouden wanneer de aanmelding ervoor opengaat.

Dat het doel niet de relatie met jouw tweelingziel mag zijn, maar jouw reis daarnaartoe en alles wat je in die tussentijd over jezelf leert. Want jíj doet ertoe, allerliefste tweelingziel.

Breng jezelf in harmonie met je ware stem en een harmonieuze relatie met je tweelingziel ontstaat vanzelf.

“ONTWAAK DE SJAMAAN IN JOU!”

Vind jouw Spirit.

Aho,
Avalon Sjamaan


Medicijnwiel-jaarprogramma

Sjamanistisch Ademwerk

Mosoq Karpay