13e rite van de Munay-Ki

"INCA baarmoeder-inwijding voor de hereniging van Tweelingzielen"


Tijdens iedere Nieuwe Maan vindt er een online "rite van de baarmoeder" plaats, om de tweelingzielen met elkaar te herenigen.

De 13e rite van de Munay-Ki is een zuivering, versterking en opening van jouw baarmoedergebied verricht door Q'ero Sjamanen (ook wel P'aqos genoemd).

Munay staat voor jouw hartgebied en ''Munay-Ki'' betekent ''ik hou van je''.

De 13e rite helpt jou het pad van jouw hart te activeren, zodat jij het pad van jouw tweelingziel zult gaan bewandelen, op weg naar jullie hereniging en harmonie.

De 13e rite helpt jou om "de Sjamaan in jou" te ontwaken. Dit is jouw hogere kennis en wijsheid. Het is jouw éigen stem. De wijze vrouw in jou. Zij wordt ook wel "Hekate" genoemd, hét archetype van de Griekse Godin van de magie.

Het ontwaken van Hekate, "de Sjamaan in jou"

Zij is de Godin in ons. Zij is onze kracht om mee te gaan met de stroom van het leven. Zij is de “Sacred Divine Feminine” in ons.

De heilige kracht die wij allemaal bezitten, om magie hier op aarde te laten ontstaan. Alleen is deze kracht gedurende de meerdere levens die we hebben geleid, onderdrukt geraakt. Onze baarmoeder is vol geraakt met zwaarte, met pijn en verdriet.

We zijn als vrouw afgebrand. We zijn letterlijk geslacht, voor de ogen van onze mannen. We zijn verbannen uit het dorp waar we woonden met onze kinderen en familie. We zijn gestenigd en onderworpen aan gijzeling om ons te laten bekennen, dat wat wij zagen en wat wij uitspraken lariekoek was. We zijn onderdrukt geweest als vrouw zijnde. Lang onderdrukt geweest en flink. Het was donker op aarde en we konden het licht niet meer laten schijnen, omdat we daartoe uitgemoord werden. Massaal.

Maar HEKATE wil terugkeren!

Hekate is de magie in ons, het archetype van de HEKS, het spirituele, DE SJAMAAN IN ONS, die haar stem weer wil laten horen. Die zichzelf weer wil laten zien.

JIJ BENT HET WAARD OM WEER GEZIEN EN GEHOORD TE WORDEN.

De wereld waar we nu in leven is groeiende naar het licht terug. Het Waterman-tijdperk helpt ons om de magie weer te mogen uiten! Om onszelf weer te mogen laten zien! De HEKSEN die we zijn! De HOGE PRIESTERESSEN die we zijn! En de SJAMANEN die we zijn! De HELERS die we zijn!

We beginnen onze krachten weer te hervinden. Stap voor stap ontwaken we. We beginnen weer te werken met kruiden. Met spreuken. Met gebeden! Met edelstenen. Met de helende kracht van onze handen. Met onze gaves als helers!

De 13e rite van de Munay-Ki ontwaakt de HEKATE in jou. Jouw Godinnenkracht. De Godin in jou! De Sacred Divine Feminine! Die op het medicijnwiel gelijk staat aan het archetype van “de wijze vrouw” in de windrichting van het Noorden: jouw eigen innerlijke wijsheid!

Wanneer wij onze verbinding hervinden met de Godin die wij zijn, met de Divine Feminine in ons, met Hekate, met onze seksuele energie van creatie, ontwaakt onze Divine Masculine. We gaan de stappen nemen om het ánders te doen dit leven. Om onze ware zelf te laten zien, onze krachten te tonen en magie te verspreiden!

Een nieuwe Godin wordt geboren door middel van deze rite van de baarmoeder!

Jij gaat het pad van jouw hart bewandelen en daarmee jouw zielsmissie leven hier op aarde!

Het pad van jouw tweelingziel!

Jij gaat in harmonie raken met jouw tweelingziel!

Het medicijnwiel-jaarprogramma

De 13e rite is gedurende 13 nieuwe manen, onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee ik jou begeleid in het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel, aan de hand van het medicijnwiel.

Iedere lente, vangt er weer een nieuwe ronde van het programma aan.

Meer over het programma kun je hier lezen.

Je kunt de 13e rites ook los volgen.

Meedoen met de eerstvolgende 13e rite?

Op de avond van iedere nieuwe maan, vindt er een 13e rite plaats. Je kunt deze bestellen in de vorm van een audio bestand in de webshop. Om 20:00 uur zet je dan op de avond zelf, de 13e rite aan, vanaf je eigen fijne plek.

We vormen op die manier met alle vrouwen een krachtveld, ten behoeve van het verhogen van de energetische frequentie van moeder aarde en het ontwaken van de Divine Masculines.

Kun je niet op de avond zelf? Geen probleem. Dan kun je de audio nog tot 3 dagen erna beluisteren op jouw eigen tijd en tempo. Alle audio's zijn onbeperkt houdbaar.

Mocht je in de webshop nog geen 13e rite zien om te bestellen, dan is deze nog niet beschikbaar en opgenomen door mij.

Je kunt je op de maanbrief abonneren, zodat je op de hoogte wordt gehouden van wanneer de 13e rite weer te bestellen is.Probeer een gratis 13e rite van de Munay-Ki uitVolg mijn dagboekverhalen als Sjamaan op Social Media